Faux Freckles

Faux freckles zijn sproetjes wat middels permanente make-up op de huid wordt geplaatst. Faux freckles zijn bijna niet te onderscheiden van natuurlijke sproeten, en zorgt voor een natuurlijke look.
Sproetjes op het gezicht is een van de zeven schoonheden. De Faux freckles behandeling wordt nu ook steeds populairder. 

In plaats van het tekenen van sproetjes is er een gemakkelijke oplossing; permanente make up! 
Gemiddeld heb je van een sproetjes permanente make up behandeling zo’n 1 tot 3 jaar plezier. Neem gerust contact met op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen Faux freckles

  • Natuurlijke uitziende sproetjes
  • Pijnloze behandeling
  • Geen beschadiging aan de huid
  • 1-3 jaar plezier van de sproetjes
  • Zomerse sproetjes permanent aanwezig
  • Een van de zeven schoonheden
  • Semi-permanent

Hoe Worden Faux Freckles Geplaatst?

Sproetjes worden door middel van semi-permanente make up op de huid geplaatst. Dit is een vorm van micropigmentatie waarbij het pigment in de eerste huidlaag wordt aangebracht. De sproetjes permanente make up behandeling is vrijwel pijnloos en de sproetjes worden op een natuurlijke manier geplaatst.
Uiteraard wordt voorafgaand aan de Faux freckles behandeling uw wensen besproken en voorgetekend. Het is natuurlijk altijd de bedoeling dat het uiteindelijke resultaat zo echt mogelijk lijkt. Dit houdt in dat we er goed op letten dat niet ieder sproetje perfect rond, niet ieder sproetje dezelfde kleur en dezelfde afstand van elkaar.
We tekenen eerst met een potlood de sproetjes voor op het gezicht, zo bepalen we het meest natuurlijke. Pas na akkoord van de plaatsing en het gekozen pigment, zal er behandeld worden.

Hoe Lang Gaan Permanente Make Up Sproeten Mee?

Ongeveer zo’n 1-3 jaar, dit is echter ook afhankelijk van wat u met uw huid doet. Als u bijvoorbeeld veel in de zon ligt, regelmatig peelings of microneedling doet zal dit invloed hebben op de zichtbaarheid van de sproetjes.
Daarnaast is het ook afhankelijk van hoe zichtbaar u de sproetjes wilt. Sommige klanten kiezen alleen voor de sunkissed freckles. Dit zijn de meest natuurlijke freckles die er zijn en vooral veel vergelijkbaar met sproetjes die je krijgt door de zomer zon.
Een andere optie is het plaatsen van wat donkerdere sproetjes. Deze zijn vergelijkbaar met sproetjes die bij iedereen voorkomen en wat dieper van pigment zijn.
Alles is mogelijk tijdens een Faux freckles behandeling.

Hoe Zien Faux Freckles Er Geheeld Uit?

Faux Freckles zien er geheeld heel natuurlijk en zacht uit. Het helingsproces van de sproetjes tattoo is vrijwel het snelste van alle permanente make up behandelingen.
De eerste paar dagen zien de sproetjes er iets donkerder uit dan gewenst. Het herstelproces van de huid duurt maximaal 4 tot 6 dagen, daarna zijn de sproetjes de gewenste kleur en al goed zichtbaar. Wel moet de onderliggende huid nog zo’n 30 – 40 dagen verder helen. 
De nazorg moet goed worden nageleefd om een optimaal resultaat te behalen. Dit wordt altijd na de behandeling uitgelegd.

Terug naar overzicht

Faux Freckles
Afspraak maken