Over Purefect

Passie en perfectie zijn de drijfveren achter elk detail in Salon Purefect. Of het nu gaat om een stralende huid of de ultieme wenkbrauw vorm, samen zetten we de stap naar de beste versie van jou.

Even terug in de tijd, sinds 2015 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste, en in 2017 besloot ik om voor mezelf te starten, en opende ik de deuren van salon Purefect, ik ben begonnen met diverse huidbehandelingen, henna brows etc, en als snel merkte ik dat mijn passie en aandacht toch echt wel bij wenkbrauwen ligt, hierdoor ben ik me meer gaan verdiepen in de permanent make up wereld, dit leidde tot mijn specialisme in pmu.

Bij mij kan je behalve de powderbrows ook terecht voor eyeliner, lippen en faux freckles. Door de jaren heen heb ik heel wat ervaring mogen opbouwen in de permanent make up wereld, door mijn gedrevenheid en passie blijf ik me zelf steeds meer ontwikkelen, en wil ik van alle nieuwe trends op de hoogte blijven.

Daarnaast ben ik ook nog gespecialiseerd in diverse huid behandeling, zoals microdermabrasie, peeling, microneedling. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele en met exclusieve merken. Benieuwd naar de passie van purefect? Neem dan vrijblijvend contact op.

Eva
Afspraak maken