Henna brows

Wil je super strakke en volle wenkbrauwen?
Kies dan voor de henna brow behandeling. Dit is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied

Henna Brows is anders dan gewoon verven, omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. In het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren zitten. Hoe lang precies, dat is van een aantal factoren afhankelijk. Op een vette huid verdwijnt het sneller, en als je veel reinigingsproducten gebruikt, vervaagt het ook sneller. Hoe lang je er plezier van hebt, verschilt dus per persoon. 

Henna is voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben, het zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar! Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. Het kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up en microblading.

Supercilium Brow Henna, het merk waar ik mee werkt, is er in verschillende kleuren: Blond, Light Brown, Golden Brown, Medium Brown en Dark Brown. Ik bespreek van tevoren goed wat jouw wensen zijn, en wat het te verwachten resultaat is.

Maak een afspraak 

Anbos Cellucur MedCos Reviderm Mark Inbane